Madonas novadā dzīvību zaudē auto notriekts velobraucējs

Madonas novadā otrdien dzīvību zaudējis automašīnas notriekts riteņbraucējs. Negadījums notika pēc pulksten sešiem vakarā, kad ceļa Madona–Pļaviņas sestajā kilometrā 1980.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Mercedes Benz Sprinter", uzbrauca velobraucējam. Automašīnas vadītājs no notikuma vietas aizbēga. 1967.gadā dzimušais velobraucējs nomira slimnīcā.

Pēdējās diennakts laikā avārijās kopumā cietuši desmit cilvēku.

Rīgā ap desmitiem vakarā Tērbatas ielā tika notriekts gājējs, kas bija alkohola reibumā. Viņš ar dažādām traumām nonācis slimnīcā.

Trīs cietušie pēc avārijas Jāņmuižā nonākuši slimnīcā Cēsīs, kad 1993.gadā dzimis autovadītājs ar "Nissan Almera" nobrauca no ceļa braucamās daļas un iebrauca kokā.

Bet pēc ietriekšanās apgaismes stabā Daugavpilī pie dzelzceļa gaisa tilta ar auto vadību netika galā 1984.gadā dzimis autovadītājs. Avārijā cieta 1990.gadā dzimusi sieviete.

Ceturtdien kopumā notikuši 48 ceļu satiksmes negadījumi.

Latvijā

Nacionālie bruņotie spēki (NBS) mācās no komunikācijas kļūdām nesenā Krievijas militārā drona incidenta laikā, piektdien intervijā Latvijas Radio pauda NBS Apvienotā štāba Informācijas analīzes un vadības departamenta priekšnieks, pulkvedis Māris Tūtins.

Svarīgākais