Siguldā auto uzbraucis sirmgalvim, kurš no gūtajām traumām miris

Pagājušajā diennaktī Latvijā notikušas 80 avārijas, kurās cietuši 13 cilvēki un viens gājis bojā - Siguldā automašīna uzbraukusi sirmgalvim, kurš no gūtajām traumām miris notikuma vietā, aģentūrai BNS pavēstīja Valsts policijā.

Negadījums noticis piektdien plkst. 19.37, kad automašīnas "VW Multivan" 1988.gadā dzimušais vadītājs izbraucis uz Pils ielas un uzbraucis 1921.gadā dzimušam gājējam. Sirmgalvis no gūtajām traumām notikuma vietā mira.

Aizvadītāja diennaktī notikuši arī citi satiksmes negadījumi ar cietušajiem.

Daugavpilī kāds "VW Golf" vadītājs, dzimis 1932.gadā, netika galā ar automašīnas vadību, kā rezultātā nobrauca no ceļa braucamās daļas un iebrauca kokā. Vadītājs nogādāts Daugvpils Reģionālajā slimnīcā ar diagnozi smadzeņu satricinājums un kakla sasitums, kā arī slimnīcā nogādāta 1932.gadā dzimusī pasažiere ar krūšu kurvja sasitumu.

Savukārt Liepājā, Raiņa ielā plkst. 19.25 automašīna "VW Sharan", kuru vadīja 1974.gadā dzimis vīrietis, uzbrauca 1960.gadā dzimušam gājējam, kurš šķersoja braucamo daļu. Cietušais nogādāts Liepājas reģionālajā slimnīcā.

Apes pagastā šonakt plkst. 1.50 kāda automašīnas "BMW 320" vadītāja, dzimusi 1984.gadā, nobrauca no ceļa braucamās daļas un ieslīdēja grāvi. Negadījuma rezultātā bojāts transportlīdzeklis, cieta automašīnas vadītāja un 1984.gadā dzimis pasažieris, kuri nogādāti Alūksnes slimnīcā ar galvas traumām.

Svarīgākais