Dzīvoklī atrod nodurtu pusaudzi un aiztur viņa vienaudzi

Rīgā svētdienas rītā policija kādā dzīvoklī atradusi nodurtu pusaudzi, un uz aizdomu pamata par šo noziegumu aizturēts 16 gadu vecs jaunietis.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes pārstāvis Toms Sadovskis aģentūrai BNS pastāstīja, ka svētdienas rītā policija saņēma izsaukumu uz kādu dzīvokli Rīgā, kur atradies sadurts 16 gadu vecs jaunietis. Kad ieradusies policija, mugurā sadurtais jaunietis no gūtajām traumām jau bija miris.

Uz aizdomu pamata par šā nozieguma pastrādāšanu policija aizturējusi 16 gadu vecu jaunieti.

Policija plašāku informāciju pagaidām nesniedz, vien norāda, ka ir sākts kriminālprocess par slepkavību. Bojāgājušajam norīkotas ekspertīzes precīza nāves cēloņa noskaidrošanai. Pārējie notikušā apstākļi tiks noskaidroti izmeklēšanā.

Latvijā

Joprojām jauna, vienmēr stilīga un tālredzīga – tā var raksturot Jūrmalas Valsts ģimnāzijas direktori Ievu Tarandu, kura Skolotāju dienā organizē zibakciju, lai atgādinātu sabiedrībai, ka ikviens skolotājs “ir jāatbalsta, jo viņš ir cilvēks, kas uzticīgi pilda savas valsts prāta un dvēseles uzlikto darbu”. Kādi šodien ir skolēni? Kā viņiem par daudz, bet kā pietrūkst? Par to un daudz ko citu – saruna ar Ievu Tarandu. Lai gaiša gandarījuma pilna Skolotāju diena!

Svarīgākais