Liepājā aizturēts no konvoja aizbēgušais aizdomās turamais

Policijai otrdienas vakarā izdevies aizturēt pirmdien no policijas konvoja izbēgušo aizdomās turamo, aģentūrai BNS apstiprināja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Jolanta Knīse.

Viņa norādīja, ka vīrietis slēpies turpat Liepājā.

Jau ziņots, ka 1981.gadā dzimušais Ainars Balceris pirmdien tika konvojēts uz Liepājas tiesu, kur bija paredzēts lemt par drošības līdzekli.

Aizturētajam izdevās aizbēgt no tiesas ēkas, kad viņš vests pie izmeklēšanas tiesneša. Policijā pārbauda, kā aizdomās turamajam izdevies izbēgt no konvoja.

Vīrieti tur aizdomās par uzbrukumu sievietei. Tomēr policija noraida pilsētā izplatījušās baumas, ka sieviete, kurai viņš uzbrucis, ir izvarota. To, kādā nolūkā uzbrukums veikts, policija noskaidros izmeklēšanā.

Latvijā

Joprojām jauna, vienmēr stilīga un tālredzīga – tā var raksturot Jūrmalas Valsts ģimnāzijas direktori Ievu Tarandu, kura Skolotāju dienā organizē zibakciju, lai atgādinātu sabiedrībai, ka ikviens skolotājs “ir jāatbalsta, jo viņš ir cilvēks, kas uzticīgi pilda savas valsts prāta un dvēseles uzlikto darbu”. Kādi šodien ir skolēni? Kā viņiem par daudz, bet kā pietrūkst? Par to un daudz ko citu – saruna ar Ievu Tarandu. Lai gaiša gandarījuma pilna Skolotāju diena!

Svarīgākais