Liepājā izmukušais bandīts vēl nav noķerts

© Valsts policija

Liepājā policija turpina meklēt pirmdien no policijas konvoja izbēgušo aizdomās turamo, apstiprināja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Jolanta Knīse.

Pirmdien Liepājā policija pie pilsētas robežas pastiprināti pārbaudīja automašīnas, kā arī sabiedrisko transportu. Tomēr meklēšanas pasākumi pagaidām nav vainagojušies panākumiem.

Policija otrdien turpina pārbaudīt vietas, kur aizdomās turamais varētu slēpties.

Vīrieti tur aizdomās par uzbrukumu sievietei. Tomēr policija noraida pilsētā izplatījušās baumas, ka sieviete, kurai viņš uzbrucis, ir izvarota. To, kādā nolūkā uzbrukums veikts, policija noskaidros izmeklēšanā.

Jau ziņots, ka 1981.gadā dzimušais Ainars Balceris konvojēts uz Liepājas tiesu, kur bija paredzēts lemt par drošības līdzekli.

Viņam izdevies aizbēgt no tiesa ēkas, kad viņš vests pie izmeklēšanas tiesneša. Policijā pārbauda, kā aizdomās turamajam izdevies izbēgt no konvoja.

Policija aicina iedzīvotājus sniegt jebkuru noderīgu informāciju par vīrieša atrašanās vietu.

Viņš bija ģērbies melnas krāsas ādas jakā, svītrainā džemperī ar sarkanu kapuci, tumši zilās džinsa auduma bikses. Seja ir apaļīga, uz pieres ir mati (tumšā krāsā), ir pārsista lūpa, nobrāzums uz deguna, tetovējumi uz abu roku pirkstiem un delnām, informēja policija.

Svarīgākais