Alojas novada mežā atrod cilvēka līķi sadalīšanās stadijā

Alojas novada Staiceles pagastā mežā atrasts pagaidām nenoskaidrotas personas līķis sadalīšanās stadijā. Pie mirušā atrasti vairāki tukši zāļu iepakojumi.

Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvalde aģentūru BNS informēja, ka līķis atrasts pie bānīša trases, veicot mežizstrādes darbus. Mirusī, visticamāk, ir apmēram 60 gadu veca sieviete.

Pie līķa atrastas cigaretes un vairāki tukši zāļu iepakojumi, kuras lieto sāpju ilgstošai atvieglošanai un epilepsijas ārstēšanai. Tāpat atrasts dārzeņu nazis un metāla termoss. Iespējams, persona mirusi pirms trim mēnešiem.

Latvijā

Joprojām jauna, vienmēr stilīga un tālredzīga – tā var raksturot Jūrmalas Valsts ģimnāzijas direktori Ievu Tarandu, kura Skolotāju dienā organizē zibakciju, lai atgādinātu sabiedrībai, ka ikviens skolotājs “ir jāatbalsta, jo viņš ir cilvēks, kas uzticīgi pilda savas valsts prāta un dvēseles uzlikto darbu”. Kādi šodien ir skolēni? Kā viņiem par daudz, bet kā pietrūkst? Par to un daudz ko citu – saruna ar Ievu Tarandu. Lai gaiša gandarījuma pilna Skolotāju diena!

Svarīgākais