Berģos mašīnā sprādzis gāzes balons, viens cietušais

Berģos sestdien privātmājas garāžā automašīnā sprādzis gāzes balons, eksplozijā cietis vīrietis, aģentūra BNS uzzināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā.

Pulksten 11.02 ugunsdzēsēji saņēma informāciju, ka Berģos vienstāva dzīvojamā mājā notikusi eksplozija. Kad ugunsdzēsēji glābēji ieradās notikuma vietā, viņi redzēja, ka garāžai sabrucis jumts un divas sienas. Tāpat bojāta mašīna, kas bija garāžā.

Iespējams, ka eksplodēja gāzes balons, kas atradās mašīnā. Spēkrats darbojās, par degvielu izmantojot gāzi.

Negadījumā cietis aptuveni 60 gadu vecs vīrietis, kurš nodots mediķu rokās. Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā aģentūra BNS noskaidroja, ka vīrietim konstatēti roku apdegumi, taču tie nav kritiski dzīvībai. Vīrietis nogādāts apdegumu centrā.

Latvijā

“Bērni vasarā trīs mēnešu laikā ne tikai aizmirst lielāko daļu no mācību materiāla, bet arī zaudē ieradumu mācīties,” bērnus uzskatot par neattīstītām būtnēm, portālā “Manabalss.lv” parakstu vākšanu uzsācis kāds Pjotrs Kurtukovs, aicinot atteikties no vasaras brīvlaika trīs mēnešu garumā, tā vietā atstājot brīvdienas no 15. jūnija līdz 31. jūlijam. Viedokļi par to ir dažādi.

Svarīgākais