Zivtiņš: sestdienas traģiskā avārija ir ārpuskārtas gadījums, kāds sen nav bijis

Policija uzsākusi kriminālprocesu par traģisko avāriju Bauskas novadā, kad, saduroties vieglajai automašīnai ar autobusu, trīs cilvēki gāja bojā, bet vēl 20 ar dažādām traumām nonāca slimnīcā.

Pirmdienas rītā LNT Valsts policijas Prevencijas pārvaldes priekšnieks Edmunds Zivtiņš atzina, ka tas ir ārpuskārtas gadījums, kāds sen nav bijis. "Policija šobrīd uzsākusi kriminālprocesu," viņš pavēstīja.

Saskaņā ar policijas sniegto sākotnējo informāciju kāda sieviete, veicot apdzīšanas manevru ar automašīnu BMW, saslīdēja, ieslīdēja pretējā braukšanas joslā un ietriecās satiksmes autobusā "Mercedes Benz". Bojāgājušie ir vieglās automašīnas vadītāja, 1980.gadā dzimusi sieviete, pasažieris un automašīnas salonā esošais bērns, 2003.gadā dzimis puika. Negadījums notika sestdien ap četriem pēcpusdienā.

Zivtiņš LNT "900 sekundēm" arī atzina, ka naktīs un no rītiem vietām ceļi ir slideni, un šā iemesla dēļ jau notikušas vairākas autoavārijas. Visbiežāk automašīnu vadītāji nav spējuši savaldīt braucamrīkus un iebraukuši grāvjos.

Svarīgākais