Par nepieskaitāmu atzīst vīrieti, kurš šogad pavasarī pēc dubultslepkavības savus upurus sadedzināja

Ekspertīzē par nepieskaitāmu atzīts vīrietis, kurš šogad pavasarī nogalināja divus cilvēkus un viņu līķus pēc tam sadedzināja.

Prokuratūras preses sekretāre Laura Pakalne aģentūrai BNS pastāstīja ka ekspertīze 1982.gadā dzimušo vīrieti atzinusi par nepieskaitāmu un prokuratūra lietu nodevusi Rīgas apgabaltiesai medicīniska piespiedu līdzekļa noteikšanai.

Vīrietis šogad 22.aprīlī ar savu paziņu bija devies uz mežu Baldonē un vēlējies zagt elektrovadus. Tie gan netika atrasti, vīrietis saniknojies, ka vadi nav uzieti, un dusmās ar cirvi savu paziņu nogalinājis. Pēc tam līķi turpat mežā ugunskurā viņš sadedzinājis.

Pēc vairākām dienām mirušā paziņas civilsieva sāka dzīvesdrauga meklējumus un devās pie slepkavas, lai interesētos, kur vīrs palicis.

Vīrietis acīmredzot nobijās un nogalināja arī viņu, proti, vispirms nodūra un atstāja speciāli aizdedzinātā mājā.

Latvijā

Rēzeknē notiekošajā Latgales rajona tiesas prāvā, kurā par nelikumīgas robežas šķērsošanas organizēšanu apsūdzēta biedrības “Gribu palīdzēt bēgļiem” aktīviste Ieva Raubiško, prokurore apsūdzētajai lūgusi piespriest viena gada un sešu mēnešu cietumsodu.

Svarīgākais