Zasulaukā naktī vilciens notriecis cilvēku

Zasulauka stacijā piektdienas vēlā vakarā vilciens notriecis cilvēku, aģentūru BNS informēja Valsts policijā.

Negadījums notika plkst. 22.12, kad pēc cilvēka notriekšanas bija slēgta vilcienu kustība no Jūrmalas uz Rīgu. 1975.gadā dzimušais vīrietis, kurš atradās uz sliedēm tam neparedzētā vietā, nogādāts uz Gaiļezera slimnīcu.

Vilcienu kustība tika atjaunota plkst. 22.42.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības (NMPD) dienestā aģentūru BNS informēja, ka vīrietis ar lūzumiem un galvas traumu nogādāts slimnīcā vidēji smagā stāvoklī.

Savukārt Rēzeknes novadā, Silmalas pagastā, piektdienas pēcpusdienā 1991.gadā dzimis automašīnas "BMW 316" vadītājs uzbrauca savam vienaudzim gājējam, kurš ar labās kājas potītes lūzumu nogādāts Rēzeknes slimnīcā.

Mediķi informēja, ka automašīnas vadītājs bijis alkohola reibumā un savu vienaudzi traumējis, uzbraucot viņam autobusa pieturā. Autovadītājam ir smadzeņu satricinājums.

NMPD arī pavēstīja, ka Kurzemē divu automašīnu sadrusmē traumas guvuši trīs cilvēki - trīs gadus vecs puisītis, 32 un 39 gadu vecas sievietes. Bērnam bijusi galvas trauma, 32 gadu vecajai sievietei - krūšukurvja ievainojums, bet 39 gadu vecajai sievietei - smadzeņu satricinājums.

Pagājušajā diennaktī kopumā reģistrēti 62 ceļu satiksmes negadījumi, bojāgājušo nav, bet cietuši deviņi cilvēki.

Latvijā

“Man jau trīs dienas ir slikta dūša. Vemšana, galvassāpes, bezmiegs. Katru dienu, atverot e-pastu, pirmā doma – vai būs atkal jauns paziņojums no CSDD par 350 eiro sodu vai nebūs? Kopā sods jau sakrājies pāri tūkstotim, tuvojas diviem,” asaras valdīdama, man sūdzas kāda satraukta paziņa. Viņa ir izmisumā.

Svarīgākais