Ceļu satiksmes negadījumos dzīvību zaudējuši divi cilvēki

Divi cilvēki pēdējās diennakts laikā gājuši bojā ceļu satiksmes negadījumos, aģentūru BNS informēja Valsts policijā.

Avārijas ar bojāgājušajiem notikušas Rīgas reģionā un Latgalē. Bet avārijās cietuši 17 cilvēku, liecina policijas statistika.

Nobraucot vieglajai automašīnai, kurā atradās trīs cilvēki, 51 gadu vecs vīrietis trieciena rezultātā tika izmests no automašīnas, aģentūrai BNS sacīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD)pārstāve Laura Ševčenko.

Policijā precizēja, ka negadījums noticis Balvu novadā Vectilžas pagastā

Automašīnā atradās trīs cilvēki. Slimnīcā pēc avārijas ar dažādām traumām nogādāti arī 21 un 40 gadu veci vīrieši.

Savukārt otrs bojāgājušais ir gājējs, ko notriekusi vieglā automašīna. Vīrietis mira negadījuma vietā pirms ātrās palīdzības ierašanās.

Negadījums notika 300 metru aiz Babītes pārvada. Policijas sniegtā informācija liecina, ka bojāgājušais nav atpazīts. Tas ir ap 50 gadu vecs vīrietis, kas bija ģērbies zilās džinsu biksēs, brūnā jakā, melnā kreklā, kājās viņam bija melnas kurpes. Vīrietis ir vidējas miesas būves, gaišiem matiem.

NMPD arī informēja, ka Zemgalē uz Rīgas - Neretas ceļa notikusi vieglās automašīnas sadursme ar meža dzīvnieku. Negadījumā ir trīs cietušie, smagākās traumas ir 20 gadus vecai sievietei. Avārijā cieta arī 19 un 22 gadus veci vīrieši.

NMPD aizvadītās diennakts laikā devās uz 1173 izsaukumiem.

Svarīgākais