Bolderājā trīs uzbrucēji sasien dzīvokļa saimnieciun viņu aplaupa

Valsts policija aizturējusi vienu no vīriešiem, kurš ar biedriem, sasienot dzīvokļa saimnieci, viņu aplaupījis un ar kāju spārdījis cietušajai galvu.

11.septembrī Bolderājā, Lemešu ielā, trīs vīrieši piezvanījuši pie kāda dzīvokļa durvīm.

Kad tās atvērusi sieviete, negaidītie ciemiņi metušies virsū, sasējuši rokas un kājas, pārmeklējuši dzīvokli un paņēmuši naudu un juvelierizstrādājumus.

Cietusī gan mēģināja atbrīvoties no striķiem, taču viens vīrietis viņai vairākas reizes ar kāju iesitis pa galvu. Vēlāk uzbrucēji devās prom, atstājot sievieti sasietu un ar traumām. Viņu guvums bija apmēram 2000 latu vērts.

Sievietei pēc kāda laika izdevās atbrīvoties no striķiem un vērsties policijā, kurai viņa pastāstīja, ka vienu no uzbrucējiem pazīst un pat zina viņa iesauku.

Veicot izmeklēšanu, sievietes norādīto vīrieti policija aizturēja. Uzbrucējs dzimis 1984.gadā un ir iespējamais nozieguma organizators. Viņš agrāk tiesāts par laupīšanu un pirms mēneša iznācis no cietuma.

Aizturētā biedrus policija vēl meklē.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.