Daugavpils novadā vīrietis noslepkavo kaimiņu, nocērtot viņam roku un iecērtot galvā

Valsts policija Daugavpils novadā aizturējusi vīrieti, kurš iedzeršanas laikā noslepkavojis kaimiņu, nocērtot viņam roku un iecērtot galvā. Pēc slepkavības uzbrucējs mierīgi aizmidzis.

Valsts policijas Latgales reģiona pārvalde aģentūru BNS informēja, ka trešdien policijā saņemta informācija par to, ka Daugavpils novadā, Ambeļu pagastā, kādā privātmājā atrasts 56 gadus veca vīrieša līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm.

Notikuma vietā policija atrada vīrieša līķi ar cirstu brūci galvaskausā un praktiski nocirstu roku.

Policija uz aizdomu pamata par izdarīto noziegumu aizturēja 51 gadu vecu iereibušu cietušā kaimiņu, ar kuru iepriekšējā vakarā kopīgi lietots alkohols.

Noziegums noticis klasiskā sadzīves slepkavības stilā, proti, iedzeršanas laikā starp vīriešiem izcēlies konflikts, kas pārauga kautiņā, un tā dēļ viens no vīriešiem divas reizes iesitis ar cirvi otrajam.

Cietušais no gūtajām traumām miris uz vietas, taču tas netraucēja aizturētajam tajā pašā mājā likties uz auss.

Latvijā

Rēzeknē notiekošajā Latgales rajona tiesas prāvā, kurā par nelikumīgas robežas šķērsošanas organizēšanu apsūdzēta biedrības “Gribu palīdzēt bēgļiem” aktīviste Ieva Raubiško, prokurore apsūdzētajai lūgusi piespriest viena gada un sešu mēnešu cietumsodu.

Svarīgākais