Salaspilī auto notriec velosipēdisti, sieviete notikuma vietā mirusi

Uz Rīgas-Daugavpils šosejas, pie nobrauktuves no Rīgas HES piektdien auto uzbrauca 1969.gadā dzimušai velosipēdistei, kura notikuma vietā mirusi.

Valsts policija aģentūru BNS informēja, ka negadījums noticis autoceļa Rīga-Daugavpils 17.kilometrā, kad 1958.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Volvo" uzbrauca velosipēdistei. Sieviete notikuma vietā mira.

Savukārt Rīgā, Brīvības un Tallinas ielas krustojumā, sadūrās "Audi S6", kuru vadīja 1988.gadā dzimis vīrietis, un automašīna "Ford Fiesta", kuru vadīja 1990.gadā dzimusi sieviete.

Negadījumā cietuši divi pasažieri - 1987.gadā dzimis vīrietis, kurš ar galvas smadzeņu satricinājumu nogādāts slimnnīcā, un 1990.gadā dzimusi sieviete, kura guvusi galvas sasitumu un arī nogādāta slimnīcā. Abi cietuši bijuši alkohola reibumā.

Turpretī Liepājā, Kungu ielā, 1960.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Nissan Navara", uzbrauca 1926.gadā dzimušai gājējai, kas šķērsoja gājēju pāreju.

Cietusī sirmgalve nogādāta Liepājas reģionālajā slimnīcā.

Valstī kopumā piektdien reģistrēti 45 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem desmit avārijās cietuši kopumā 20 cilvēki, viens cilvēks gājis bojā.

Braucot alkohola vai narkotisko vielu reibumā, pieķerti 24 transportlīdzekļu vadītāji, no tiem pieci auto, bet 19 velosipēdu vai motorolleru vadītāji.

Svarīgākais