Ķuzis par savu pēcteci amatā ieceļ Grišinu

Jaunais Valsts policijas priekšnieks Ints Ķuzis Rīgas reģiona pārvaldes priekšnieka amatā apstiprinājis pulkvežleitnantu Andreju Grišinu.

Valsts policijas priekšnieka palīdze Beāte Labinska aģentūru BNS informēja, ka Grišins līdz šim bija Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes priekšnieks.

Grišins dienestu sācis 1993.gadā Rīgas pilsētas Galvenās policijas pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes 3.nodaļas jaunākā inspektora amatā.

No 2003. līdz 2009.gadam Grišins strādājis par Rīgas pilsētas Galvenās policijas pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes priekšnieka vietnieku.

Savukārt no 2009.gada Grišins ieņēma Rīgas reģiona Kriminālpolicijas pārvaldes priekšnieka amatu.

Dienesta laikā Grišins vairākkārt apbalvots ar Valsts policijas un Iekšlietu ministrijas apbalvojumiem.

Grišins 1996.gadā ir absolvējis Latvijas Universitātes Juridisko fakultāti, iegūstot jurista kvalifikāciju, savukārt 2008.gadā ir ieguvis profesionālo maģistra grādu tiesību zinātnē Latvijas Policijas akadēmijā.

No pirmdienas Grišina līdzšinējā amata pienākumus uzdots pildīt Rīgas reģiona Kriminālpolicijas pārvaldes priekšnieka vietniekam, pirmā biroja priekšniekam Andrejam Sozinovam.

Jau ziņots, ka līdzšinējais Rīgas reģiona pārvaldes priekšnieks Ķuzis iecelts Valsts policijas priekšnieka amatā.

Latvijā

Lai uzlabotu drošību lidmašīnās un nedisciplinētus pasažierus par veiktajiem pārkāpumiem gaisa kuģī varētu saukt pie atbildības, neatkarīgi no valsts jurisdikcijas, Saeima ceturtdien, 3.oktobrī, konceptuāli atbalstīja likumprojektu, ar kuru paredzēts ratificēt protokolu par grozījumiem Konvencijā par noziegumiem un dažām citām nelikumīgām darbībām, kas izdarītas gaisa kuģos.

Svarīgākais