Rīgā, Maskavas forštatē, ugunsgrēks likvidēts, satiksme atjaunota

Rīgā, Maskavas forštatē, otrdien pēcpusdienā ugunsgrēka dēļ bija arī bloķēta satiksme, taču pēc pāris stundām liesmas nodzēstas.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta pārstāve Viktorija Šembele aģentūrai BNS pastāstīja, ka ugunsgrēks bēniņos izcēlies Krāslavas ielā 34. Tur jumts un bēniņi dega apmēram 60 kvadrātmetru platībā.

Ugunsgrēkā nav cietušo vai bojāgājušo, tāpat nav arī evakuēto. Ugunsgrēks likvidēts plkst.18.12.

Valsts policija aģentūru BNS informēja, ka ugunsgrēka dēļ šajā ielā bija bloķēta satiksme.

Savukārt plkst.18.21 ugunsdzēsēji saņēmuši izsaukumu uz Katoļu un Ludzas ielas krustojumu, kur Katoļu ielā 2 deg neapdzīvotas divstāvu mājas otrais stāvs, jumts un ārsiena 340 kvadrātmetru platībā ar atklātu liesmu.

Notikuma vietā atrodas piecas VUGD autocisternas un divas autokāpnes.

Valsts policija aģentūru BNS informēja, ka līdz ar ugunsgrēku Katoļu ielā pilnībā bloķēta satiksme posmā no Sadovņikova ielas līdz Maskavas ielai.

Latvijā

Vakar nācās apmeklēt Valsts policijas Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes Kriminālizlūkošanas vadības pārvaldes 3. nodaļu. Kā pavēstē teikts, “uz nopratināšanu”. Jau pirms šīs pratināšanas, un vēl jo vairāk pēc tās, man radās vairāki jautājumi. Manuprāt, tādi, uz kuriem atbildes gribētu dzirdēt arī plašāka sabiedrība.

Svarīgākais