Rīgā nedēļas nogalē policija aizturējusi kopumā četrus laupītājus

Rīgā svētdien un pirmdienas naktī policija aizturējusi kopumā četrus laupītājus.

Rīgas pašvaldības policijas pārstāve Inese Tīmane aģentūru BNS informēja, ka pirmdienas naktī pašvaldības policija netālu no Centrālās stacijas uz ielas pamanīja vīrieti ar manāmiem miesas bojājumiem. Viņš norādīja, ka viņam ir uzbrukuši divi vīrieši un atņēmuši personīgās mantas.

Pašvaldības policijas darbinieki, savstarpēji sazinoties un iespējamo vainīgo meklēšanā iesaistoties vairākām pašvaldības policijas ekipāžām, aizturēja divus vīriešus.

Pēc policijas rīcībā esošās informācijas, aizturētie, kuri, iespējams, bija narkotisko vielu reibumā, tajā naktī personīgās mantas bija atņēmuši diviem cilvēkiem.

Aizturētie nogādāti Valsts policijā. Uzbrukumā cietušo vīrieti pēc pāridarītāju atpazīšanas Neatliekamās medicīniskās palīdzības brigāde hospitalizēja.

Savukārt Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldē aģentūru BNS informēja, ka svētdienas pēcpusdienā vairāki gājēji Lokomotīves ielā ievēroja divus vīriešus, kuri sit vīrieti. Gājēji arī ievērojuši, ka cietušajam nolaupīts mobilais tālrunis.

Uz notikuma vietu izsaukta policija, kas abus uzbrucējus aizturēja.

1984. un 1982. gadā dzimušie puiši ir agrāk vairākkārt tiesāti un policijas redzeslokā bija nonākuši arī par narkotiku lietošanu.

Ķengaraga policistiem ir aizdomas, ka likumpārkāpēji varētu būt pastrādājuši arī citus noziegumus, tādēļ policisti lūdz atsaukties ikvienu, kas ir cietis no vīriešu pretlikumīgajām darbībām, zvanot pa tālruņiem: 67086800, 67086821 vai 110.

Svarīgākais