Krievijā Latvijas iedzīvotājam par 130 kilogramu hašiša kontrabandu piespriež trīs gadus kolonijā

Pleskavas apgabala Sebežas rajona tiesa piespriedusi trīs gadu ieslodzījumu vispārēja režīma kolonijā Latvijas iedzīvotajam, kuru atzina par vairāk nekā 130 kilogramu narkotiskās vielas hašiša nelikumīgu ievešanu Krievijā.

Latvijas iedzīvotājam Aleksejam Fomenko Pleskavas apgabala prokuratūra jūlija vidū izvirzīja apsūdzības par kontrabandu.

Krievijas muitnieki uz robežas ar Latviju Buračku kontrolpunktā martā aizturēja Fomenko, kurš mēģināja ievest Krievijā vairāk nekā 130 kilogramus hašiša.

Pārbaudot Latvijas iedzīvotāja automašīnu "Volvo", tajā atrasts 131,1 kilograms hašiša.

Fomenko Rīgā no pagaidām nenoskaidrotas personas saņēma automašīnu, kas bija aprīkota ar īpašām slēptuvēm, kurās bija ievietotas narkotikas. Kopumā automašīnā atrasti 179 narkotiku sainīši.

Latvijā

Kas notiks ar šobrīd pustukšo Rīgas brīvostu un citām Latvijas ostām; vai patiesi ostās jāsāk būvēt dārgi elitārie dzīvojamie rajoni un biroju telpas; kādēļ mēs labprātīgi atsakāmies arī no sankcijām nepakļautām kravām un cik saprātīgi rīkojamies naudas pelnīšanā – “Neatkarīgās” saruna ar Rīgas brīvostas bijušo pārvaldnieku Leonīdu Loginovu.

Svarīgākais