Rīgā policija atrod pārdzērušos pusaudžus un bez uzraudzības atstātu zīdaini

Rīgā šonedēļ policija atradusi gan pamatīgi piedzērušos pusaudžus, gan māti, kura savu zīdaini dzīvoklī bija divas stundas atstājusi vienu pašu.

Rīgas pašvaldības policijā aģentūra BNS uzzināja, ka 26. jūlijā policijā saņemta informācija, ka Zentenes ielā kāda nama dzīvoklī bez uzraudzības atstāts mazgadīgs bērns.

Notikuma vietā konstatēts, ka dzīvokļa durvis ir aizslēgtas un dzīvoklī dzirdama skaļa bērna raudāšana. Lai iekļūtu dzīvoklī caur logu, uz adresi izsauktas ugunsdzēsēju un Valsts policijas ekipāžas.

Tajā brīdī ieradusies bērna māte un dzīvokļa durvis atvērusi. Noskaidrojies, ka pusgadu vecais bērns bija atstāts dzīvoklī bez uzraudzības apmēram divas stundas.

Bērna mātei sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols par bērna atstāšanu bez uzraudzības.

Šonedēļ policijas redzeslokā nonāca 16 nepilngadīgie, no viņiem desmit bija pastrādājuši dažādus administratīvos pārkāpumus, bet sešiem pusaudžiem sniegta palīdzība.

24. jūlija naktī Jūrkalnes ielā uz ielas sastapta smagi iereibusi 1994.gadā dzimusi meitene. Pēc ārstu apskates nepilngadīgā meitene hospitalizēta.

Arī 25. jūlija rītā Zvārdes ielā uz ielas atrasts guļošs smagi piedzēries 1996.gadā dzimis jaunietis. Arī viņš pēc ārstu apskates hospitalizēts.

Svarīgākais