Rīgā viesnīcas darbinieks zādzības nolūkā maskējas ar parūku un ūsām

Rīgā jūlija sākumā kādas viesnīcas darbinieks, maskējoties ar ūsām un parūku, no mantu glabātavas nozadzis divus klientu velosipēdus.

Vīrietis maskējies, lai videonovērošanas kameru fiksētajos videomateriālos viņu neatpazītu, aģentūru BNS informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes pārstāvis Toms Sadovskis.

Viesnīcā, kas atrodas Krišjāņa Barona ielā, velosipēdi bijuši novietoti mantu glabātavā un 8.jūlijā pazuduši. Viesnīcas vadība par to vērsusies policijā. Izmeklēšanas laikā, skatot videokameru nofilmēto, pamanīts, ka to izdarījis kāds vīrietis. Jau tad radušās aizdomas, ka viņš uzvilcis parūku un mākslīgās ūsas.

Atjautīgais zaglis, kāds 1979.gadā dzimis viesnīcas darbinieks, otrdien aizturēts. Pašlaik viņš atrodas īslaicīgās aizturēšanas izolatorā. Vainu nodarītajā viņš atzīst daļēji.

Policija nozagtos velosipēdus pašlaik vēl meklē.

Sākts kriminālprocess par zādzību, ja tā izdarīta, iekļūstot dzīvoklī vai citā telpā, vai ja tā izdarīta no glabātavas, ietaises, kas savieno glabātavas, vai transportlīdzekļa. Par to paredzams cietumsods līdz desmit gadiem ar mantas konfiskāciju.

Svarīgākais