Ciemupē kopīgas iedzeršanas laikā nogalina kompanjonu

Ciemupē kopīgas iedzeršanas laikā vīrietis sastrīdējies ar pudeles biedru un kautiņa laikā viņu nogalinājis.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes pārstāvis Toms Sadovskis aģentūru BNS informēja, ka policija otrdienas rītā ieradusies iedzeršanas vietā, jo kompānija konstatējusi, ka viens no viņu biedriem ir miris, un izsaukusi policiju.

Likumsargi visus četrus dzīvoklī esošos aizturēja. Viens no viņiem vēlāk atzinies, ka viņam ar jau mirušo vīrieti izcēlies konflikts un viņi izkāvušies. To, kā notikumi risinājušies, neviens gan neatceras, visticamāk, pamatīgā žvinguļa dēļ.

Aizdomās turamais par slepkavību dzimis 1971.gadā, bet nogalinātais vīrietis – 1949.gadā.

Policija saistībā ar notikušo sākusi kriminālprocesu par tīšu smagu miesas bojājumu nodarīšanu, ja tas izdarīts vairāku personu dzīvībai vai veselībai bīstamā veidā, par ko var piemērot cietumsodu līdz 12 gadiem.

Savukārt otrdien Iļģuciemā kāda sieviete savu dzīvesbiedru dzīvoklī atrada mirušu. Valsts policijai jau ir zināms iespējamais ļaundaris, kuru pašlaik meklē - šī slepkavība arī varētu būt notikusi kāda sadzīviska konflikta dēļ. Mirušais ir dzimis 1958.gadā.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.