Policijai joprojām nav aizdomās turamā saistībā ar nežēlīgo uzbrukumu sievietei pie kluba "Fontaine"

Liepājas policijai joprojām nav aizdomās turamā saistībā ar pērn rudenī netālu no kluba "Fontaine palace" notikušo nežēlīgo uzbrukumu sievietei, taču izmeklēšana neesot nonākusi strupceļā.

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Jolanta Knīse aģentūrai BNS pastāstīja, ka policija saistībā ar šo noziegumu pagaidām nevienu nav aizturējusi, kā arī nav aizdomās turamo. Taču viņa norādīja, ka turpinās aktīva lietas izmeklēšana. Par to liecina, piemēram, norīkoto ekspertīžu skaits – DNS ekspertīzes vien noteiktas vairākkārt, un aizdomās turamais tiek meklēts arī ārpus Liepājas robežām.

"Taču izmeklēšana nav strupceļā, ir cerības noskaidrot nozieguma pastrādātāju," sacīja Knīse.

Notikušais noziegums Liepājā izraisījis plašu sabiedrības rezonansi, jo tik nežēlīgs uzbrukums pēdējo gadu laikā pilsētā nav piedzīvots.

Uzbrukums sievietei notika pagājušā gada oktobrī. Netālu no mūzikas kluba "Fontaine Palace" tika atrasta nežēlīgi piekauta un izvarota 22 gadus veca sieviete, kura nogādāta slimnīcā.

Policija iepriekš apstiprināja, ka no vardarbīga uzbrukuma Stūrmaņa ielā cietusi jauna sieviete, taču atturējās izpaust sīkāku informāciju galvenokārt upura interešu dēļ, jo sieviete cietusi arī no seksuālas vardarbības.

Cietusī pilsētā bija ieradusies atpūsties. Viņai uzbrukts naktī no 16. uz 17.oktobri, un tikai laimīgas sagadīšanās dēļ piekautā sieviete atrasta. Viņu nejauši pamanījusi kāda viesnīcas "Fontaine Royal" darbiniece, kura domājusi, ka pagalmā aiz viesnīcas kompleksa guļ kāds piedzērušais.

Pēc aculiecinieku teiktā, uzbrucējs, visticamāk, upuri sitis ar akmeņiem vai kādu citu smagu priekšmetu. Sieviete piekauta tik smagi, ka vairāki sanākušie nespējuši saņemties viņu ienest telpā.

Latvijā

Kārtējie trīs miljoni, kas iztērēti valstij neizdevīgi un izšķērdīgi. Zaļais kurss drīzāk izmantots kā aizsegs nepamatotam līdzekļu izlietojumam. Tik skarbi ir Valsts kontroles secinājumi par zemkopības ministrijas e auto uzlādes staciju tīklu. Revidenti materiālus nodevuši tiesībsargiem un Iepirkumu uzraudzības birojam, vēsta "Nekā Personīga".

Svarīgākais