Aizturētas vairākas narkotiku dīleru grupas

Valsts policija (VP) aizturējusi četru personu grupu kura jau ilgāku laiku nodarbojās ar narkotisko, psihotropo vielu realizāciju, šodien žurnālistus informēja VP galvenās kriminālpolicijas pārvaldes Organizētās noziedzības apkarošanas pārvaldes (ONAP) priekšnieks Uģis Araks.

Pie vainīgajiem atrasti vairāki grami metamfetamīna, heroīna un tablešu, kuras nodotas ekspertīzes veikšanai un rītdien lems par drošības līdzekļa piemērošanu.

ONAP veiktās aizturēšanas liecina, ka noziedzīgo grupu nelikumīgās aktivitātes galvenokārt saistītas ar narkotisko vielu nelegālu apriti, atklāj VP sabiedrisko attiecību nodaļas priekšnieks Andis Rinkevics.

Kopumā šā gada pēdējo piecu mēnešu laikā ONAP darbinieki pārtraukuši 29 noziedzīgo grupu noziedzīgās darbības – 13 noziedzīgās grupas par narkotisko un psihotropo vielu nelegālu apriti, deviņas grupas par cilvēku tirdzniecību, personu nosūtīšanu seksuālai izmantošanai un sutenerismu, divas grupas par šaujamieroču nelegālu apriti, četras grupas par akcīzes preču nelegālu apriti un vienu noziedzīgo grupu par zādzībām.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.