Latgales pusē nošauj bulli, zog ievārījumu burkas, bišu stropus un kartupeļu maisus

Latgalē pagājušās nedēļas nogalē kāds saimnieks konstatējis, ka ganībās nošauts bullis, bet vairāki citi iedzīvotāji cietuši no garnadžiem, kas izlaupa pārtikas krājumus, informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Inguna Pužule.

Piektdienas rītā Ciblas novadā, Zvirgzdenes pagastā, kāds saimnieks konstatēja, ka ganībās nošauts viņa bullis. Materiālie zaudējumi ir aptuveni 250 latu, informēja policijas pārstāve. Par notikušo sākts kriminālprocess.

Savukārt citviet iedzīvotāji cietuši no zagļiem.

Ludzas novadā, Pildas pagastā, no kādas daudzdzīvokļu mājas pagrabtelpas tika nozagti septiņi kartupeļu maisi, kuros bija apmēram 280 kilogrami kartupeļu un dažas ievārījuma burkas. Garnadži pagrabtelpā bija iekļuvuši, uzlaužot durvis. Policija sākusi kriminālprocesu.

Pārbaude sākta arī par pagājušajā piektdienā saņemto paziņojumu, ka Ludzas novadā, Istras pagastā, no kāda lauka nozagti četri bišu stropi.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.