Jaunietis naktī aplaupa pensionāri, ieslēdz pagrabā un pats pārdozē narkotikas

Valsts policija aizturējusi jaunieti, kurš Ludzas novadā aplaupīja un pagrabā ieslēdza pensionāri, un pēc tam pārdozēja narkotikas.

Valsts policijas Latgales reģiona pārvalde aģentūru BNS informēja, ka 13.maija naktī Ņukšu pagastā jaunietis uzbrucis 1933. gadā dzimušai sievietei, kura mājās bija viena.

Uzbrucējs nolaupīja naudu un mobilo telefonu, nodarot materiālos zaudējumus gandrīz 250 latu apmērā.

Promejot jaunietis upuri ieslēdzis pagrabā. Vēlāk gan sirmgalvei no pagraba palīdzēja izkļūt kaimiņi, kuri, nesastopot saimnieci mājā, bija sākuši viņu meklēt.

Kriminālpolicija nākamajā dienā uz aizdomu pamata par šo noziegumu aizturēja 1989.gadā dzimušu vietējo iedzīvotāju, kurš noziegumu pastrādāja, lai iegūtu līdzekļus narkotiku iegādei.

Turklāt pēc laupīšanas viņš jau bija paspējis pārdozēt narkotikas un atradās slimnīcā, kur viņam pēc intoksikācijas tika sniegta neatliekama medicīniskā palīdzība.

Latvijā

VSIA “Latvijas valsts ceļi” (LVC) ir izsludinājusi apjomīgu iepirkumu ceļu apgaismojuma uzturēšanai un modernizācijai. Vieni no pretendentiem esot Valsts kontroles izgaismoto dārgo auto elektrouzlādes staciju būvētāji – SIA “Reck”.

Svarīgākais