Daugavpilī auto sadursmē ar tramvaju cietušas četras jaunietes

Daugavpilī automašīnas sadursmē ar tramvaju otrdien cietušas četras jaunas sievietes, aģentūra BNS uzzināja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā (NMPD).

Visas četras 18–19 gadu vecās jaunietes ar smadzeņu satricinājumu, ķermeņa sasitumiem un nobrāzumiem nogādātas slimnīcā.

Zemgales pusē 19 gadu vecs jaunietis ar siksnām lēcis no koka, taču tās plīsušas un puisis nokritis. Ātrās palīdzības mediķi viņu ar mugurkaula sasitumu un, iespējams, nopietnāku muguras traumu nogādājuši slimnīcā.

Kārtējo reizi ar karstu ūdeni applaucējies mazs bērns – šoreiz divus gadus vecs puika Rīgā applaucējis pēdu. Savukārt Zemgales pusē sešus gadus vecam puikam pa roku trāpījušas šūpoles. Abi bērni nogādāti slimnīcā.

Rīgā 62 gadus vecu vīrieti uz mopēda notriekusi automašīna, viņš guvis galvas traumu un salauzis roku. Tikmēr Latgalē 37 gadus vecs iereibis velosipēdists iebraucis grāvī un traumējis galvu.

Savukārt Vidzemes pusē 54 gadus vecs vīrietis saindējies ar mašīnas krāsas noņēmēju. Mediķi viņam uz vietas izskalojuši kuņģi un nogādājuši cietušo slimnīcā.

NMPD mediķi pagājušajā diennaktī devušies 1260 izsaukumos.