Madonas pusē puika sašauj kājā savu vienaudzi

Madonas pusē otrdien 12 gadu vecu pusaudzi kājā sašāvis viņa vienaudzis, un zināms, ka iepriekš abi puikas mājas pagalmā trenējušies šaušanā.

Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvalde aģentūru BNS informēja, ka slimnīcā ievietots 12 gadu vecs zēns, kuram konstatēta šauta brūce kājā.

Policija noskaidrojusi, ka zēns traumu guvis savā dzīvesvietā, kur viņam nejauši kājā ar pneimatisko ieroci iešāvis vienaudzis.

Policija par notikušo sākusi kriminālprocesu par noziegumiem pret personas veselību. Procesa ietvaros atsavināta pneimatiskā šautene, un policija noskaidro notikušā apstākļus.

Noskaidrots, ka šī nav pirmā reize, kad zēni izmanto pneimatisko šauteni, arī līdz šim viņi ar to spēlējušies, mājas pagalmā trenējoties šaušanā.

Fiziskai personai, kas sasniegusi 18 gadu vecumu, ir tiesības iegādāties, glabāt, pārvadāt aukstos ieročus, mazas enerģijas pneimatiskos ieročus un to munīciju un izmantot šos ieročus treniņos un sporta sacensībās.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.

Svarīgākais