Garnadzis jaunu velosipēdu apmaina pret vecu

Baldonē svētdien pagaidām nenoskaidrots garnadzis nozadzis svešu velosipēdu un tā vietā atstājis vecu velosipēdu.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes pārstāvis Toms Sadovskis aģentūrai BNS pastāstīja, ka kāds velosipēdists atstājis savu spēkratu pie veikala nepieslēgtu un iegājis iepirkties. Iznākot no veikala, velosipēds jau bija pazudis, taču novietnē bija atstāts cits vecāks braucamrīks.

Atstātā velosipēda īpašnieks neatradās, un tas liek policijai domāt, ka zaglis to atstājis nozagtā vietā.

Policija sākusi kriminālprocesu.

Savukārt 29.aprīlī pie lielveikala "Olimpija" apsardze pamanīja kādu vīrieti, kurš grozījies pie velosipēdiem. Pēc brīža vīrietis izvilcis knaibles un pārkniebis drošības trosīti.

Apsardze devās zagli aizturēt, taču viņš ar zagto velosipēdu sācis bēgt. Taču zaglim nekur tālu neizdevās aizbēgt, jo pēc 100 metriem viņu izdevās panākt un aizturēt.

Aizturētais dzimis 1978.gadā un agrāk vairākkārt sodīts par zādzībām. Tiesa viņu apcietinājusi.

Latvijā

Maestro Raimonds Pauls pavasarī atrada savu jauno muzikālo favorītu – Edgaru Ošleju. Dziļš, samtains bass. Radiofonā skan viņa iedziedātais “Klusais vīrs” – Maestro mūzika un Jāņa Elsberga dzeja. Pats Ošleja nebeidz brīnīties par to, ka Pauls viņu uzrunājis. Taču atrodas arī citas pārsteidzošas lietas: piemēram, Raimonda Paula līdzdalība kāda slepkavas notveršanā. Par to un vēl ko citu mazliet parunāju ar Maestro.

Svarīgākais