Aizturēts autovadītājs, kurš vairākos benzīntankos varētu būt nozadzis divas tonnas degvielas

Jūrmalas policija noskaidrojusi, ka nesen aizturētais busiņa vadītājs vairākās Latvijas degvielas uzpildes stacijās varētu būt nozadzis divas tonnas degvielas.

Jau ziņots, ka Kauguros pagājušās piektdienas rītā aizturēts vīrietis, kurš degvielas uzpildes stacijā bija ielējis teju tonnu degvielas un aizbraucis, par to nesamaksājot.

Toreiz 1974.gadā dzimušais "Volkswagen" busiņa vadītājs iebraucis degvielas uzpildes stacijā un busiņa bākā un tvertnē iepildījis 900 litru degvielas. Pēc tam vīrietis aizbrauca, par degvielu nesamaksājot. Autovadītājs iepriekšējā dienā kādam bija auto nozadzis numurus, kurus uzlicis savam busiņam.

Agrāk netiesātais transportlīdzekļa vadītājs vainu atzina.

Tagad Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes pārstāvis Toms Sadovskis aģentūrai BNS pastāstīja, ka, turpinot izmeklēšanu, noskaidrojies, ka vīrietis kopumā varētu būt veicis septiņas līdzīgas zādzības Rīgā, Jūrmalā un Cēsīs.

Kopumā viņš varētu būt nozadzis divas tonnas degvielas.

Konspirācija ar zagto numuru, iespējams, izmantota visās zādzību epizodēs.

Latvijā

Nodokļu reformas un grūtās budžeta situācijas dēļ no nākamā gada netiks ieviestas izmaiņas pašvaldību finanšu izlīdzināšanā, intervijā aģentūrai LETA atzina viedās administrācijas un reģionālās attīstības ministre Inga Bērziņa (JV).

Svarīgākais