Azartspēļu cienītājs dusmās par cita spēlmaņa veiksmi ar krēslu tam sadauza mašīnu

Rīgā pagājušajās brīvdienās kāds kaislīgs azartspēļu cienītājs dusmās par cita spēlmaņa veiksmi ar krēslu tam sadauzījis automašīnu.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes pārstāvis Toms Sadovskis aģentūrai BNS pastāstīja, ka 23.aprīlī spēļu zālē Dzirciema ielā kāds vīrietis spēlējis automātus tik ilgi, līdz nospēlējis visu naudu.

Lai varētu turpināt spēlēšanu, viņš aizskrējis līdz mājām pēc papildu naudas. Kad atgriezies, spēlmanis ieraudzījis, ka pie viņa iepriekš izmantotā spēļu automāta sēž jau cits vīrietis, kurš turklāt vēl laimē. Spēlmanis par to saskaities un sācis ar vīrieti konfliktu.

Pie spēļu automāta sēdošais vīrietis nolēmis, ka labāk būtu braukt prom, un iekāpis savā "Mercedes Benz" auto. Tajā brīdī strīdu sākušais spēlmanis paķēris krēslu un aptuveni desmit reižu iesitis pa auto.

Izsauktā policija 1974.gadā dzimušo huligānu aizturēja, un pret viņu sākts kriminālprocess.

Latvijā

Lielais kritušo skaits abās karojošajās pusēs 1944. gada kaujās par Bausku apliecināts ar vārdiem no vietējā avīzē “Bauskas Darbs” 1945. gada 9. jūnijā publicētas Bauskas apriņķa Tautas veselības nodaļas prasības pilsētas izpildu komitejai šos līķus beidzot tomēr apglabāt.

Svarīgākais