Rīgā motorollera zaglis mēģina policistiem samelot, ka runā tikai angliski

Rīgā Valsts policija trešdienas naktī aizturējusi divus motorollera zagļus, no kuriem viens mēģināja policistus pārliecināt, ka runā tikai angļu valodā.

Valsts policijas pārstāvis Toms Sadovskis aģentūrai BNS pastāstīja, ka Baltajā ielā kāds apsargs videonovērošanas kamerā pamanīja, ka apsargājamā teritorijā divi jauni vīrieši piegājuši pie motorollera un mēģinājuši to stumt prom.

Apsargs izsauca policiju un mēģināja jauniešus aizturēt. Zagļi metušies bēgt, bet tajā brīdī ieradusies policija, kas abus aizturēja.

Aizturētie dzimuši 1983. un 1990.gadā. Iecirknī jaunākais no viņiem paziņoja, ka runā tikai angliski un viņam nepieciešams tulks, taču jau pēc brīža izrādījās, ka jaunietis melo.

Aizturētie vainu neatzīst, lai gan zādzība ir nofilmēta.

Latvijā

Maestro Raimonds Pauls pavasarī atrada savu jauno muzikālo favorītu – Edgaru Ošleju. Dziļš, samtains bass. Radiofonā skan viņa iedziedātais “Klusais vīrs” – Maestro mūzika un Jāņa Elsberga dzeja. Pats Ošleja nebeidz brīnīties par to, ka Pauls viņu uzrunājis. Taču atrodas arī citas pārsteidzošas lietas: piemēram, Raimonda Paula līdzdalība kāda slepkavas notveršanā. Par to un vēl ko citu mazliet parunāju ar Maestro.

Svarīgākais