Policijas aiztur jauniešus,ka piedāvājot pārdot lētus automobiļus, apkrāpuši vairākus cilvēkus

Valsts policija aizturējusi trīs jauniešus, kuri, piedāvājot iegādāties lētus lietotus automobiļus, apkrāpuši vairākus cilvēkus.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvalde aģentūru BNS informēja, ka jaunieši internetā bija ievietojuši sludinājumus, kuros piedāvājuši iegādāties lietotus "Ford" automobiļus par nelielām naudas summām.

Kad potenciālie klienti atsaukušies, jaunieši tiem paziņoja, ka attiecīgajā dienā darījumu veikt nav iespējams, bet, ja pircēji iemaksās drošības naudu, nākamajā dienā auto pirkšanas darījums tiks noslēgts.

Kā jau šādās krāpšanas shēmās ierasts, pēc drošības naudas saņemšanas vīrieši uz pircēju zvaniem vairs neatbildēja.

Divi no aizturētajiem dzimuši 1989.gadā, bet trešais – 1988.gadā.

Olaines iecirknī sākts kriminālprocess par diviem gadījumiem, kuros pircējs apkrāpts pēc jau pieminētās shēmas, bet policijai ir aizdomas, ka apkrāpto skaits varētu būt lielāks.

Policija aicina atsaukties ikvienu, kurš martā un aprīlī ir apkrāpts pēc līdzīgas shēmas, zvanot pa tālruņu numuriem 67950255, 67950280 vai 112.

Latvijā

Maestro Raimonds Pauls pavasarī atrada savu jauno muzikālo favorītu – Edgaru Ošleju. Dziļš, samtains bass. Radiofonā skan viņa iedziedātais “Klusais vīrs” – Maestro mūzika un Jāņa Elsberga dzeja. Pats Ošleja nebeidz brīnīties par to, ka Pauls viņu uzrunājis. Taču atrodas arī citas pārsteidzošas lietas: piemēram, Raimonda Paula līdzdalība kāda slepkavas notveršanā. Par to un vēl ko citu mazliet parunāju ar Maestro.

Svarīgākais