Bauskā ugunsgrēkā ar mantām piekrautā istabā gājusi bojā sieviete

Bauskā trešdienas vakarā ugunsgrēkā ar sadzīves mantām pārkrautā mājā gājusi bojā 50 gadu veca sieviete.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) aģentūru BNS informēja, ka ugunsgrēks bija izcēlies Pionieru ielā. Notikuma vietā ugunsdzēsēji konstatēja, ka aizdegusies mājas veranda un tajā esošās sadzīves mantas 30 kvadrātmetru platībā. Ugunsdzēsējus pārsteidza un viņu darbu apgrūtināja tas, ka māja līdz pat griestiem bija piekrauta ar dažādām sadzīves mantām.

Pēc ugunsgrēka likvidēšanas mājas saimniece ugunsdzēsējiem pastāstīja, ka mājā jābūt viņas 50 gadu vecajai meitai. Istabas durvis, kurā atradās meita, ugunsdzēsēji nevarēja atvērt, jo tās bija aizkrautas ar mantām. Ugunsdzēsēji durvis izzāģēja un ieraudzīja, ka istaba ir pilna ar mantām un tādā kā alā, kas izveidota starp tām, atrodas sievietes mirstīgās atliekas.

Ugunsgrēka iemeslus un notikušā apstākļus noskaidros Valsts policija.

Savukārt Rīgā trešdien, dedzinot elektrības vadus kādā pagrabā Merķeļa ielā, ar dūmiem saindējies bezpajumtnieks, kurš nodots mediķiem.

Preiļu pusē Upmalas pagasta Vecvārkavā ugunsgrēkā mājā cieta apmēram 55 gadus vecs vīrietis, kurš saindējās ar dūmiem. Vīrietis bija alkohola reibumā, un iespējamais ugunsgrēka iemesls ir neuzmanīga smēķēšana.

Svarīgākais