Vīrietis ar gāzes pistoli draud Valsts darba inspekcijas darbiniekiem

Valsts policija šorīt Rīgā aizturējusi kādu vīrieti, kurš, visticamāk, ar gāzes ieroci draudējis Valsts darba inspekcijas (VDI) darbiniekiem.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes pārstāve Sigita Pildava aģentūrai BNS pastāstīja, ka ap plkst.9.30 inspekcijā ieradies vīrietis, kuram VDI ceturtdien bija jāierodas uz sēdi kādā administratīvā pārkāpuma lietā.

Vīrietis darbiniekiem piedraudējis ar pistolei līdzīgu priekšmetu, kas vizuāli atgādināja gāzes ieroci. Izsauktā policija draudētāju aizturēja, kaut arī viņš likumsargiem pretojies.

Neviens šajā incidentā necieta.

Aizturētais dzimis 1978.gadā, un policijā tiks sākts kriminālprocess par draudiem izdarīt slepkavību vai nodarīt smagu miesas bojājumu.

Precīzu vīrieša motivāciju policija vēl noskaidros, taču zināms, ka pagājušajā nedēļā kāda privātpersona bija uzrakstījusi iesniegumu policijā, ka šis vīrietis arī tai mutiski draudējis. Tomēr policija līdz šim brīdim ar viņu vēl nebija paspējusi satikties.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.