Uz Dienvidu tilta automašīna ietriecas stāvošā policijas auto, viens likumsargs cietis

Uz Dienvidu tilta virzienā uz Pārdaugavu piektdienas rītā automašīna "Opel" ietriekusies brauktuves malā stāvošā netrafarētā policijas automašīnā "Subaru", kas negadījumā uzstumta priekšā stāvošajai automašīnai "Renault", aģentūru BNS informēja Valsts policijas pārstāve Zane Maskaļonoka.

Policijas ekipāža automašīnu "Renault" bija apturējusi saistībā ar ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumu un pēc apstādināšanas aizpildīja administratīvā pārkāpuma protokolu. Brauktuves malā stāvošajam "Subaru" bijušas ieslēgtas bākugunis, norādīja policijas pārstāve.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Ilze Bukša aģentūrai BNS pastāstīja, ka pēc negadījuma slimnīcā ar vieglām galvas traumām nogādāti divi 20 un 31 gadu veci vīrieši. Viens no cietušajiem ir policists.

Latvijā

Efektīvai valsts austrumu robežas aizsardzībai par pilna laika vienībām būtu jāpārveido vismaz divi pierobežas Zemessardzes bataljoni, sociālajā tīklā "Facebook" norādījis Ziemeļvalstu noturības organizācijas (CIREN) līdzdibinātājs, bijušais Aizsardzības ministrijas (AM) valsts sekretārs Jānis Garisons.

Svarīgākais