Imantā trīs vīrieši maskās aplaupa "SEB bankas" klientu apkalpošanas centru

Šodien Rīgā, Imantā, Mellužu ielā, trīs vīrieši maskās aplaupījuši "SEB bankas" klientu apkalpošanas centru.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes pārstāve Sigita Pildava aģentūrai BNS pastāstīja, ka bankā ienākuši trīs vīrieši maskās un, piedraudot ar šaujamieročiem līdzīgiem priekšmetiem, nolaupīja naudu. Pēc tam vīrieši aizmuka.

Policija sākusi izmeklēšanu.

"SEB bankas" korporatīvās komunikācijas vadītāja Agnese Strazda aģentūru BNS informēja, ka uzbrukumā bankas klienti un darbinieki nav cietuši. Bankas drošības dienests pašlaik strādā kopā ar Valsts policiju, lai noskaidrotu lietas apstākļus.

Banka atgādina saviem klientiem, ka šis notikums bankas klientu apkalpošanas centrā nekādi neietekmēs ne uzņēmumu, ne privātpersonu kontu stāvokli, jo visi bankas konti ir elektroniski, bet visi bankas aktīvi ir apdrošināti pret šādiem gadījumiem.

Aplaupītais klientu apkalpošanas centrs gan trešdien būs slēgts. Plānots, ka darbs tajā tiks atsākts ceturtdienas rītā.

Aplaupītās filiāles klientus, kas ikdienā apmeklē bankas filiāles telpas finanšu darījumu veikšanai, banka aicina izmantot tuvākos bankas klientu apkalpošanas centrus – Vīlipa ielā 12 un Smiļģa ielā 46.

Jau ziņots, ka Rīgā pēdējo nedēļu laikā aplaupītas vairākas banku filiāles. Āgenskalnā bruņots laupītājs 8.marta pusdienas laikā aplaupīja "Hipotēku banku", un šis bija jau otrs uzbrukums pāris nedēļu laikā šai pašai bankai.

Iepriekšējā reizē tika nolaupīti 520 latu.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.