Policija nekonstatē Latvijas pusaudža dalību brutālā kaķēnu nogalināšanā

Valsts policija nolēmusi nesākt kriminālprocesu par internetā redzamo video, kurā pusaudzis brutāli nogalina kaķēnus.

Policija veica pārbaudi, taču nekonstatēja pazīmes, ka noziegums būtu noticis Latvijā, līdz ar to policija atteikusies sākt kriminālprocesu, aģentūrai BNS pastāstīja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāvis Toms Sadovskis.

Jau ziņots, ka policija pārbaudi sāka pērnā gada nogalē pēc tam, kad interneta vietnē "youtube.com" pārādījās video, kurā pusaudzis ielicis divus kaķēnus vakuuma maisā un ar putekļusūcēju izsūknējis gaisu. Portālā "facebook.com" izveidotā profilā, lai nāktu šim pusaudzim uz pēdām, redzama fotogrāfija, kurā pusaudzis vienu no beigtajiem kaķēniem piespiedis pie sava dzimumorgāna.

Ārvalstu medijos bija pieļauts, ka pusaudzis varētu būt no Latvijas vai Vācijas.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.