Valmierā zagļi sagriež automašīnai jumtu

Valmierā šonedēļ pagaidām nenoskaidroti garnadži, lai iekļūtu svešā automašīnā, izvēlējušies dīvainu metodi, proti, tie spēkratam sagriezuši jumtu.

Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvalde aģentūru BNS informēja, ka otrdienas rītā saņemta informācija, ka no Upīša ielā mājas pagalmā novietotas automašīnas "Ford Escort" nozagts koferis, kurā atradušās personīgās mantas.

Iekļūšanas veids automašīnā bijis ļoti neparasts, un viss liecina, ka zagļiem, lai tiktu pie kofera, vajadzējis krietni papūlēties, proti, spēkratā iekļūts, nevis atmūķējot durvis vai izsitot logus, bet sagriežot tā jumtu.

Policija sākusi izmeklēšanu.

Latvijā

Kā Krievijas iebrukums Ukrainā sagrāva harmoniju tarifos; vai monopolisti “Sadales tīkls” un “Augstsprieguma tīkls” rīko ballītes uz elektrības lietotāju rēķina; tarifu kāpums – pakalpojuma sniedzēju alkatība vai objektīva nepieciešamība; vai Stiklu ciema iedzīvotājiem būs jābrauc ziemā sildīties uz Strenčiem; kādēļ komersanti spiesti vēlēties tarifus pazemināt; kādēļ OECD slavē tieši Latvijas Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisiju (SPRK) – “nra.lv” intervija ar SPRK padomes priekšsēdētāju Aldu Ozolu.