No Juglas kanāla izvelk 64 gadu vecu vīrieti

No Juglas kanāla sestdien izvilkts 64 gadu vecs vīrietis, kurš nogādāts slimnīcā, informē Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Ilze Bukša.

Nav gan zināms, kādos apstākļos viņš nokļuvis kanālā. Vīrietim konstatēta ķermeņa atdzišana.

Pagājušajā diennaktī slideno ielu dēļ dažādas, pārsvarā kāju traumas guvuši kopumā deviņi cilvēki, no tiem septiņi - Rīgas reģionā, viens - Latgalē, viens - Zemgalē, Jēkabpilī, kur pēdas sasitumu un, iespējams, pēdas lūzumu guvusi deviņus gada veca meitene. Viņa nogādāta slimnīcā.

Rīgā, Čaka ielā un Ganību dambī, no jumta krītoša ledus dēļ traumas guvušas 72 un 43 gadu vecas sievietes. Tāpat Rīgā ar pēdu apsaldējumiem slimnīcā nogādāta arī 62 gadus veca sieviete un 40 gadu vecs vīrietis.

Savukārt Riekstukalnā slēpojot vispusēju gūžas un ciskas ievainojumu guvusi 20 gadu veca sieviete, kura nogādāta slimnīcā.

NMPD mediķi Gaiļezerā nogādājuši arī divus vīriešus, kas guva rokas ievainojumus, strādājot ar ripzāģi. No Gulbenes uz Rīgu atvests 34 gadu vecs vīrietis ar vairāku pirkstu amputāciju, bet no Bauskas uz Gaiļezera slimnīcu nogādāts vīrietis, kurš ievainojis apakšdelmu.

Savukārt uz Stradiņa slimnīcu no Jelgavas atvests vīrietis, kuram, apstrādājot metālu, acī bija iekļuvusi metāla skaida.

Latvijā

Efektīvai valsts austrumu robežas aizsardzībai par pilna laika vienībām būtu jāpārveido vismaz divi pierobežas Zemessardzes bataljoni, sociālajā tīklā "Facebook" norādījis Ziemeļvalstu noturības organizācijas (CIREN) līdzdibinātājs, bijušais Aizsardzības ministrijas (AM) valsts sekretārs Jānis Garisons.

Svarīgākais