Bauskā apcietina četrus vīriešus par 35 latu, norēķinu kartes un mobilā telefona nolaupīšanu

Valsts policija (VP) aizturējusi četrus vīriešus, kuri kādam vīrietim nolaupījuši naudas maku ar 35 latiem, norēķinu karti, kā arī mobilo telefonu.

VP Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Ieva Sietniece aģentūru BNS informēja, ka laupīšana notikusi 29.janvārī Bauskā. Visi četri laupītāji uzreiz pēc notikušā aizturēti, bet trešdien arī apcietināti. Aizturētie nav Bauskas iedzīvotāji.

Sākts kriminālprocess par laupīšanu, ja to izdarījusi personu grupa pēc iepriekšējas vienošanās, par ko paredzams cietumsods līdz 12 gadiem.

Policija izmeklēšanas laikā pārbaudīs aizturēto personu saistību ar citiem noziegumiem.

Latvijā

Kā Krievijas iebrukums Ukrainā sagrāva harmoniju tarifos; vai monopolisti “Sadales tīkls” un “Augstsprieguma tīkls” rīko ballītes uz elektrības lietotāju rēķina; tarifu kāpums – pakalpojuma sniedzēju alkatība vai objektīva nepieciešamība; vai Stiklu ciema iedzīvotājiem būs jābrauc ziemā sildīties uz Strenčiem; kādēļ komersanti spiesti vēlēties tarifus pazemināt; kādēļ OECD slavē tieši Latvijas Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisiju (SPRK) – “nra.lv” intervija ar SPRK padomes priekšsēdētāju Aldu Ozolu.