Rīgā, Dzirnavu un Satekles ielas krustojumā aizdedzies dzīvojamās mājas jumts

Rīgā, Dzirnavu un Satekles ielas krustojumā svētdien vakarā aidedzies dzīvojamās mājas jumts un bēniņu kāpņu telpa. Cilvēki liesmās nav cietuši, taču sabiedriskā transporta kustība tiek novirzīta pa apvedceļiem.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD) aģentūru BNS informēja, ka pretī degvielas uzpildes stacijai "Neste" Dzirnavu ielā aizdedzies dzīvojamās mājas jumts 40 kvadrātmetru platībā un tik pat lielā platībā arī bēniņu kāpņu telpa, kopumā liesmas izplatījušās 80 kvadrātmetros.

Cilvēki liesmās nav cietuši. Ugunsgrēks īsi pēc plkst.19 arī jau lokalizēts.

Rīgas sabiedriskā transporta uzņēmuma "Rīgas satiksme" preses sekretārs Viktors Zaķis aģentūrai BNS pastāstīja, ka saistībā ar ugunsgrēku visi sabiedriskā transporta līdzekļi, kas brauc garām šai vietai, tiek novirzīti pa apvedceļiem līdz brīdim, kad tiks atjaunota transporta līdzekļu plūsma pilnā apmērā.

Latvijā

Ja rīta pusē tika ziņots par to, ka Mārupes novadā uz Liepājas šosejas noticis ceļu satiksmes negadījums, kurā gājis bojā viens cilvēks, dienas vidū saņemtas ziņas par vēl vienu avaŗiju, šoreiz uz Vidzemes šosejas.

Svarīgākais