Jēkabpils spēļu zāles laupītāju aizturēšanas laikā policists izmantojis karabīni

Viens no Jēkabpils policistiem spēļu zāles laupītāju aizturēšanas laikā izmantojis karabīni, piektdien vēsta Pirmā Baltijas kanāla (PBK) Ziņu dienests, atsaucoties uz tā rīcībā esošu neoficiālu informāciju.

Saskaņā ar PBK informāciju pret šo policistu patlaban ierosināta dienesta pārbaude.

Savukārt aizturēšanas laikā bojā gājušais policists Andris Znotiņš ticis nošauts pēc tam, kad viņam izbeigušās patronas, vēsta PBK.

Jau ziņots, ka Jēkabpilī otrdien pēc spēļu zāles aplaupīšanas izraisījās apšaude, kuras laikā tika nogalināts viens, bet ievainoti vēl seši cilvēki, no tiem divi tiesībsargi. Atklājās, ka četri no uzbrucējiem ir policijas darbinieki - divi no specvienības "Alfa" - Leonīds Koņuhovs un Arvo Žagars, bet divi - brāļi Pāvels un Deniss Hristoforidi - savulaik strādājuši Tukuma policijā. Piektais ir civilpersona Staņislavs Babelis.

Latvijā

Gan pasaulē, gan Latvijā katru gadu palielinās bērnu skaits, kuriem nepieciešama pediatriskā paliatīvā aprūpe, aģentūru LETA informēja Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas (BKUS) Paliatīvās aprūpes dienesta vadītāja vietniece aprūpes jautājumos Sofja Tomase.

Svarīgākais