Trīs Jēkabpilī ievainotie joprojām reanimācijā; speciālisti izvērtēs slimnieku pārvešanu uz Rīgu

Pēc bruņotā uzbrukuma spēļu zālei un apšaudes, kas izcēlās pakaļdzīšanās laikā, sešu Jēkabpilī ievainoto cilvēku veselības stāvoklis ir stabils, aģentūrai BNS apliecināja Jēkabpils slimnīcas direktors Ivars Zvīdris.

Iespējams, ka kādu no ievainotajiem vajadzēs pārvest turpmākajai ārstēšanai uz Rīgu, jo gūtās traumas ir smagas.

Reanimācijā atrodas Jēkabpils policijas iecirkņa darbinieks ar šautu brūci kaklā, spēļu zāles “Fenikss” darbinieks, kuram bija asinsvadu pārrāvums, kā arī viens no uzbrucējiem – ar žokļa ievainojumu.

“Sauksim speciālistus no Rīgas, jo labāk, ka slimniekus atveseļošanās procesā ar tik smagām traumām pieskata specializējušies ārsti,” sacīja Zvīdris.

Viņš pieļāva, ka uzbrucēju policistu, iespējams, varētu uzņemt cietuma slimnīca.

Pārējie trīs uzbrucēji guļ palātās apsardzes uzraudzībā. Traumas ir pietiekami nopietnas, tagad notiek brūču dzīšanas process, teica Zvīdris.

Jau vēstīts, ka otrdienas rītā apšaudē pēc bruņotas laupīšanas Jēkabpilī gāja bojā policijas darbinieks, bet seši tika ievainoti. Atklājās, ka četri no uzbrucējiem ir policijas darbinieki - divi no "Alfas", bet divi savulaik strādājuši Tukuma policijā.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.

Svarīgākais