Daugavpilī vispirms uzbrauc stāvošai automašīnai un tad saduras ar citu auto

Daugavpilī automašīna vispirms uzbraukusi stāvošam spēkratam un pēc sadursmes, iebraucot pretējā braukšanas joslā, sadūrusies ar citu auto.

Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūrai BNS pavēstīja, ka trešdien plkst. 16.35 Valkas ielā automašīna "VAZ", kuru vadīja 1936.gadā dzimis vīrietis, uzbrauca stāvošai automašīnai "Volkswagen Sharan". Pēc sadursmes "žigulis" iebrauca pretējā joslā un sadūrās ar "Mercedes Benz 300", kuru vadīja 1960.gadā dzimis vīrietis.

Slimnīcā pēc palīdzības vērsās "VAZ" vadītājs, kuram bijis krūškurvja sasitums, kā arī šīs automašīnas pasažiere - 1938.gadā dzimusi sieviete.

Kopumā pagājušajā diennaktī valstī reģistrēti 66 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 31 bijis Rīgas reģionā. Septiņos negadījumos bijuši cietuši, bojāgājušo nav. Savukārt alkohola un narkotisko vielu reibumā aizturēti 10 spēkratu vadītāji.

Latvijā

Pirms divām nedēļām, 7. septembrī, Rēzeknes novada Gaigalavas pagastā nokrita Krievijas bezpilota lidaparāts ar 50 kilogramu sprāgstvielu lādiņu. Par šo incidentu Latvijas Aizsardzības ministrija (AM) paziņoja tikai svētdienas pievakarē. Pirmdienā tika sarīkota preses konference, kurā atbildīgās amat/militārpersonas centās paskaidrot, kas noticis un kāpēc šis drons nav ticis notriekts. Sabiedrības vērtējums par šo skaidrojumu – nepārliecinoši.

Svarīgākais