Studentu apvienība pasniegs balvas par ieguldījumu studentu dzīves uzlabošanā

Latvijas Studentu apvienība (LSA) sestdien pasniegs balvas 12 nominācijās, lai pateiktos par pērn sniegto ieguldījumu studentu dzīves uzlabošanā, pavēstīja LSA pārstāve Aija Upleja.

Viņa informēja, ka pasākumā tiks apbalvoti aktīvākie studenti, labākas pašpārvaldes, veiksmīgāko projektu autori, kā arī LSA atbalstītāji.

Pasākumā paredzēts apbalvot nominācijās "Studenta lieta – taisna un cieta", "Gada studējošo pašpārvalde", "Gada debija", "Gada projekts", "Gada studentu atbalstītājs", "Gada students", "Gada izaugsme", "Gada domnieks", "LSA valdes cilvēks", "Gada vecbiedrs" un nominācijā "Gada ķeza".

Apbalvošanas pasākumā piedalīsies Latvijas Studentu apvienības esošie un bijušie biedri, aktīvisti, augstskolu pārstāvji, tostarp rektori un citi nozīmīgi izglītības politikas veidotāji Latvijā. Pasākumu vadīs Guntis Nurža, bet muzicēs Kaspars Ulmanis, Laura Ločmele, Jurita Krūma, Māra un Jānis Zandersoni.

Pasākums notiks Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijā.

"LSA Gada balva" ir tradicionāls LSA pasākums, kurā apbalvo tās personas, organizācijas un notikumus, kas iepriekšējā gada laikā visvairāk ietekmējuši studējošos, pievērsuši sev apkārtējo uzmanību ar vērā ņemamiem rezultātiem, akcijām un citām darbībām, kuras ir nozīmīgas studentijai.

LSA pārstāv visu Latvijā studējošo intereses nacionālā un starptautiskā mērogā.

Svarīgākais