Eiropas Universitātes pārstāvji iepazīstinās ar jaunajām biznesa izglītības tendencēm

Eiropas Universitātes pārstāvji 28.aprīlī Rīgā informatīvā seminārā Latvijas studentiem stāstīs par jaunajām biznesa izglītības tendencēm Eiropā, aģentūrai BNS pavēstīja uzņēmuma "Izglītība ārzemēs" pārstāve Sarmīte Makare.

Semināra laikā studentiem būs iespēja uzzināt par jaunākajām tendencēm biznesa izglītībā Eiropā un jaunajām mācību programmām, piemēram, "Sociālo mediju loma uzņēmuma vadībā" un "Korporatīvā sociālā atbildība", uzņemšanas noteikumiem, programmu cenām un dzīvošanas izmaksām, kā arī karjeras iespējām pēc universitātes beigšanas.

Eiropas Universitāte pašlaik ir viena no augstāk novērtētajām biznesa skolām pasaulē. Tā piedāvā bakalaura, maģistra un doktora studiju programmas uzņēmējdarbības vadībā ar specializācijām desmit dažādās jomās, piemēram, finanšu un banku pakalpojumi, sabiedriskās attiecības, tūrisma vadība, personāla vadība, sporta vadība.

Tā kā augstskolas filiāles atrodas gan Šveicē, gan Spānijā, gan Vācijā, studentiem tiek piedāvāta iespēja izvēlēties sev atbilstošo valsti, kuru vēlas vēl vairāk iepazīst un iegūt starptautiskas zināšanas.

Universitātes priekšrocības ir iespēja ik semestri mācīties citā valstī. Visās filiālēs mācības notiek angļu valodā, mācības iespējams sākt četras reizes gadā.

Pieteikties semināram var līdz 27.aprīlim.

Svarīgākais