Jaunajiem zinātniekiem iespēja stažēties Eiropas pētniecības centros

Ir izsludināts stipendiju konkurss Latvijas akreditēto augstskolu doktorantiem un jaunajiem zinātniekiem par iespēju no 2011. gada janvāra līdz 2011. gada jūnijam stažēties Eiropas kosmosa aģentūras (EKA) pētniecības centros. Stipendiju iegūs divi pretendenti.

Stipendiju piešķiršanu finansē EKA. Pieteikumu vērtēšanas kritēriji ir vairāki, piemēram, pretendenta motivācija stažēties EKA pētniecības centros, kandidāta zinātniskās darbības atbilstība EKA pašreiz realizējamiem projektiem vai kosmosa misijām. Pieteikšanās stipendijai norit līdz 15. novembrim.

Nepieciešamo dokumentāciju (motivācijas vēstule, dzīves un darba gājums, zinātniskās publikācijas un pētniecības projekta pieteikums) vienā eksemplārā ar norādi Konkursam par pretendentu atlasi stipendijām stažēšanās Eiropas kosmosa aģentūras pētniecības centros personīgi jāiesniedz Izglītības un zinātnes ministrijā vai jānosūta uz adresi: Rīgā, Vaļņu ielā 2, LV-1050. Vairāk informācijas par konkursu mājas lapā www.izm.gov.lv vai zvanot pa tālruni 67047996.

Svarīgākais