Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Latvijā \ Izglītība & Karjera

Izveidota mājaslapa, kas apkopo dažādas jauniešu izaugsmes iespējas

© Pixabay

Ir dots starts interneta platformai Visas iespējas (visasiespejas.lv), kas apkopo dažādas iespējas jauniešiem sevi pilnveidot – pieredzes apmaiņas braucienus, seminārus, apmācības u.c.

Interneta platforma savienos aktīvos jauniešus ar organizācijām vietējā un arī starptautiskā mērogā, sniedzot iespēju atlasīt projektus un pasākumus gan pēc satura, gan katra jaunieša personīgajām interesēm.

Visas iespējas ir sešu jauniešu attīstīts projekts, kas šobrīd jau ieguvis sociālā uzņēmuma statusu. Vidējais jauniešu vecums nepārsniedz 23 gadus, tāpēc viņi paši labi zina, kas interesē mūsdienu jauniešus. «Jauniešiem iespēju ir papilnam! Tikai bieži demotivē to grūtā atrašana kopējā informācijas biezenī. Tāpēc mēs nākam pretī jauniešiem un apkopojam iespējas viņu labā. Mēs ticam, ka šis projekts iegūs lielu popularitāti un spēs palīdzēt daudziem jauniešiem viņu personīgajā attīstībā,» stāsta idejas autors un uzņēmuma dibinātājs Gustavs Upmanis.

Arī iepriekš šie paši jaunieši sevi apliecinājuši kā spējīgus veidotājus, nu jau pirms vairāk nekā gada radot plašāko pasākumu rekomendācijas platformu Latvijā - Kurp.es.

Šobrīd Visas iespējas aktīvi aicina organizācijas piedalīties lapas satura veidošanā un dalīties ar saviem projektiem un iespējām. Pašlaik lapā atrodamas vairāk nekā 100 iespējas no vairāk nekā 30 organizācijām.