Sāk uzņemšanu nekustamā īpašuma pārvaldības studijās

Šodien Rīgas Tehniskās universitātes Būvuzņēmējdarbības un nekustamā īpašuma institūts sāk uzņemšanu programmās: Nekustamā īpašuma pārvaldība un Būvuzņēmējdarbības un nekustamā īpašuma vadīšana.

Lai iepazītos ar minētajām studiju programmām, 16. decembrī no pulksten 10 līdz 13 institūta telpās tiek rīkota Informācijas diena.

Institūta direktore, profesore Ineta Geipele norāda: "Šis ir otrais gads, kad rīkojam uzņemšanu ziemā. Tam par iemeslu kalpo fakts, ka daudzās koledžās un augstskolās studijas tiek pabeigtas tieši rudens un ziemas mēnešos. Tāpēc mēs piedāvājam šiem studētgribētājiem turpināt mācības. Cilvēki arvien vairāk sāk meklēt tās nišas, kurās nākotnē sagaidāmas perspektīvas. Nekustamā īpašuma pārvaldība pieder pie šādas jomas, jo cilvēkiem vienmēr būs nepieciešami mājokļi un tie vienmēr būs jāpārvalda un jāapsaimnieko."

Jāpiebilst, ka līdz 18. decembrim studijām var paspēt pieteikties arī bezdarbnieka statusu ieguvušie, kuri piedalās Nodarbinātības valsts aģentūras programmā Profesionālās augstākās izglītības ieguve bezdarbniekiem ar kuponu sistēmu. Bet citi studētgribētāji dokumentus var iesniegt līdz 29. janvārim. Vairāk informācijas mājas lapā: www.buni.rtu.lv.

Latvijā

“Man jau trīs dienas ir slikta dūša. Vemšana, galvassāpes, bezmiegs. Katru dienu, atverot e-pastu, pirmā doma – vai būs atkal jauns paziņojums no CSDD par 350 eiro sodu vai nebūs? Kopā sods jau sakrājies pāri tūkstotim, tuvojas diviem,” asaras valdīdama, man sūdzas kāda satraukta paziņa. Viņa ir izmisumā.

Svarīgākais