Kempbelam lauzta kāja, Daugaviņam varētu rasties iespēja spēlēt Stenlija kausā

© Scanpix

Latviešu uzbrucēja Kaspara Daugaviņa pārstāvētās Nacionālās Hokeja līgas (NHL) komandas Bostonas "Bruins" uzbrucējs Gregorijs Kempbels Austrumu konferences finālsērijas trešajā spēlē salauzis kāju un šosezon vairs nespēlēs.

Otrajā trešdaļā Kempbels mazākumā bloķēja Jevgēņija Malkina metienu, kas izrādījās tik spēcīgs, ka Kempbela kāja neizturēja.

Metiena bloķēšanas brīdī ripa trāpīja pa uzbrucēja ceļgalu, un Kempbels acīmredzamu sāpju dēļ spēja knapi pakustēties, taču, tā kā iespējas nomainīties nebija, viņš palika laukumā vēl apmēram 50 sekundes un palīdzēja komandai izturēt mazākumu, par spīti tam, ka „Penguins” centās situāciju izmantot un virzīt uzbrukumu tieši caur Kempbela piesegto laukuma pusi. Pēc tam Kempbels laukumā vairs neatgriezās.

Tagad kļuvis skaidrs, ka 29 gadus vecajam Kempbelam, kurš šosezon guva četrus vārtus un atdeva deviņas rezultatīvas piespēles 48 mačos, sezona beigusies.

Līdz ar to varētu pavērties iespēja laukumā atgriezties Kasparam Daugaviņam, kurš pēdējo reizi laukumā devās 1. maijā, kad palīdzēja Bostonai uzveikt Toronto "Maple Leafs".

Latvijā

Ik dienu pastnieki Kurzemē iznēsā vairāk nekā 245 tūkstošus sūtījumu un ik dienu saskaras ar aptuveni 15 tūkstošiem bojātu vai sūtījumu piegādēm neatbilstošu pastkastīšu. Vai arī tādu nav vispār. Tā ir pastnieku ikdiena arī citviet Latvijā, taču šobrīd, sākoties rudenīgajam un lietainajam laikam, sausa un droša sūtījumu nogāde kļūst vēl problemātiskāka, vēsta TV kanāla 360 raidījums “360 ZIŅneši”.

Svarīgākais